Kopaonik zima 2019, Kopaonik zimovanja 2019, Srbija Kopaonik skijanje 2019, Ski Kopaonik 2019, hoteli Kopaonik 2019, apartman Kopaonik 2019, paket aranžman zima Kopaonik 2019, ski pass Kopaonik zima 2019, last minute zimovanje 2019, bus prevoz do Kopanika 2019, Ski centri Srbija 2019, Skijanje Srbija 2019 - ASTURS Turistička agencija Niš
Kopaonik zimovanje 2019

KOPAONIK ZIMOVANJE 2019

Kopaonik je najveći ski centar Srbiji, bogat je sa odlično pripremljenim stazama koja skijašima pruža neizmerno uživanje! 

Ski centar Kopaonik poseduje ski staze za sve kategorije skijaša - od početnika do profesionalaca. Skijanje na Kopaoniku Ski centar Kopaonik prostire se na oko 62km staza i ski puteva uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. Za ljubitelje noćnog skijanja u samom centru skijališta osvetljena je staza “Malo Jezero”. Za najmlađe skijaše i sve druge početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbeđen prostor „ski vrtića“ sa pokretnom trakom i karusel koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

Ski centar Kopaonik opseduje i sistem za veštačko osnežavanje pokriveno je 97% skijališta. Ovim sistemom pokrivene su staze: Karaman A i B, Pančićev vrh, Duboka 1 i 2, Sunčana dolina, Malo jezero, Krst, Krčmar, Kneževske bare, Mali Karaman, Marine vode, Karaman i pripadajući ski putevi, kao i skijalište na Gobelji. Zahvaljujući sistemima za veštačko osnežavanje sezona skijanja na Kopaoniku traje duže, a skijaši, kako početnici tako i oni malo zahtevniji mogu biti sigurni da će tokom zimske sezone moći da uživaju u odlično pripremljenim stazama.

Ski staze na Kopaoniku su veoma dobro povezane sistemom žičara i ski liftova, kapaciteta od preko 34.000 skijaša na sat. Žičara četvorosed „Pančićev vrh“ tokom čitave zimske sezone ali i u toku leta, osim skijaša i snoubordera, prevozi i posetioce centra koji se ne bave zimskim sportovima, već panoramski razgledaju centar i bave se brojnim drugim aktivnostima koje ski centar Kopaonik omogućava.

Smeštaj na Kopaoniku

U našoj ponudi za smeštaj na Kopaoniku tokom zimske sezone, imamo apartmane i hotele.

Hotelski smeštaj koji preporučujemo: Hotel Nebeska stolica 1 kao i nezaobilazni Hotel Nebeska stolica 2

Za naše putnike biramo najkvalitetniji smeštaj na planini Kopaonik, preporučujemo i Hotel Jat Apartmani


Iz programa Zimovanje 2019 Kopaonik zimovanje 2019 možemo vam ponuditi: