Srbija zimovanje 2019, Kopaonik zima 2019, Zlatibor zimovanje, Stara Planina zimovanje 2019, Kopaonik zimovanja 2019, Srbija Kopaonik skijanje 2019, Ski Kopaonik 2019, hoteli Kopaonik 2019, apartman Kopaonik 2019, paket aranžman zima Kopaonik 2019, ski pass Kopaonik zima 2019, last minute zimovanje 2019, bus prevoz do Kopanika 2019, Ski centri Srbija 2019, Skijanje Srbija 2019 - ASTURS Turistička agencija Niš

Srbija zima 2018 • Skijanje na Zlatiboru, Kopaoniku i Staroj planini

Pored konstantne modernizacije domaćih ski centara - posetioce ovih planina očekuje i poznata prijatna atmosfera i ambijent.

Zimovanje i skijanje u Srbiji 2018
Domaći ski centri odličan su izbor za zimovanje i skijanje, odnosno za sve one koji ne žele da putuju predaleko za porodičan zimski odmor, kao i za one koji tek počinju da skijaju (škole skijanja su veoma povoljne). Pored toga, ski centri u Srbiji (Kopaonik, Stara Planina i Zlatibor) odlična su prilika za kratke ski vikend boravke.

Smeštaj na planinama u Srbiji.
Pored osnovnih apartmanskih smeštaja, u našoj bogatoj ponudi aranžmana za skijanje i zimovanje u Srbiji na Kopaoniku, Staroj Planini i Zlatiboru nalaze se odlični welness & spa hoteli. Tako je skijašima, ali i onima koji ne skijanju a uživaju u zimskim čarolijama - na raspolaganju veliki broj aktivnosti i mogućnosti.

Izaberite neke od naših aranžmana za zimovanje u Srbiji po najpovoljnijim cenama!

Smeštaj na Kopaoniku.
U našoj ponudi aranžmana, obezbedili smo i najpovoljniji zimski smeštaj na Kopaoniku! Možete rezervisati hotelski smeštaj ili smeštaj u apartmanu.

Smeštaj na Zlatiboru.
Ukoliko se odlučite za zimovanje na Zlatiboru, preporučujemo i neke od hotela za smeštaj na ovoj planini. Pogledajte našu ponudu za smeštaj na Zlatiboru.

Smeštaj na Staroj planini.

Ukoliko se odlučite za zimovanje na Staroj planini, preporučujemo i neke od hotela za smeštaj na ovoj planini. Pogledajte našu ponudu za smeštaj na Staroj Planini.

 

SRBIJA ZIMOVANJE

Kopaonik zimovanje 2019

KOPAONIK ZIMOVANJE 2019 Kopaonik je najveći ski centar Srbiji, bogat je sa odlično pripremljenim stazama koja skijašima pruža neizmerno uživanje!  Ski centar Kopaonik poseduje ski staze za sve kategorije skijaša - od početnika do profesionalaca....

Zlatibor zimovanje 2019

ZLATIBOR ZIMOVANJE 2019 Iz programa Zimovanje 2019 Zlatibor zimovanje 2019 možemo vam ponuditi:     Zlatibor Idealan izbor za porodično zimovanje i prve korake na skijama. Zlatibor - planina i vazdušna banja sa stogodišnjom turističkom tradicijom, jedna od...

Stara planina zimovanje 2019

STARA PLANINA ZIMOVANJE 2019 Stara Planina • Skijanje • Zimovanje • Smeštaj • Stara Planina - zima 2019 Stara Planina je pod snegom skoro pet meseci godišnje i predstavlja potencijal za duge staze za alpsko skijanje. Raskošna lepota Stare planine,...