Bansko zimovanje 2019, Bansko skijanje 2019, Bansko zimovanja 2019, hoteli Bansko zima 2019, apartmani Bansko zimovanje 2019, paket aranžmani, bus program Bansko zimovanje 2019, last minute zima 2019, popusti za rane rezervacije Bansko zima 2019, first minute cene Basko zima 2019, last minute Bansko zima 2019 - ASTURS Turistička agencija Niš

BANSKO ZIMOVANJE 2019

POČELA JE PRODAJA ARANŽMANA ZIMOVANJE BANSKO 2018/2019
POPUSTI DO 30%!!!
ISKORISTITE POPUSTE ZA RANE REZERVACIJE !

Okružen planinom Pirin, Bansko obiluje dugim zimama i kratkim letima. Takva klima omogucava redovne snežne padavine koje garantuju skijaške uslove tokom cele sezone.Spada u najmladi ski centar u Bugarskoj. U porodici etno sela, Bansko zauzima znacajno mesto sacuvavši svoj tradicionalni izgled.

Ski sezona traje od decembra do aprila. Glavne ski staze smeštene su 10km od centra i do njih se dolazi modernom žicarom. Dužina ski staza je 14km. Postoje i staze za kros kantri i slalom.Skijanje i snowboard su glavne razonode u Banskom, ali ovaj grad nudi još neke aktivnosti, kao što su:
- klizanje po ledu- paraglajding- vožnja sankama- kuglanje- cross country skijanjePored mnogobrojnih aktivnoski koje Bansko pruža, takode treba obici i sam grad koji je uspavan u kulturi 10.og veka i koji je postao divna kombinacija stare tradicije i modernih objekata. Centar grada obiluje bugarskom arhitekturom, sa kamenim i drvenim gradevinama i posetioci mogu da upiju celu atmosferu šetnjom ulicama od kaldrme, posmatrajuci lokalne folkloraše i slušajuci lokalnu muziku.
Bansko je idealno mesto za posetu nekih od regionalnih termalnih kupatila kao i fitness centara koje sadrže saune, bazene, masaže, radi odmora i relaksacije.Takode treba obici i Nacionalni park Pirin kao i brojne barove i klubove koji su u vecernjim satima puni posetilaca koji su došli da se opuste uz tradicionalnu muziku.

Iz programa zimovanje 2019-Bugarska zimovanje 2019-Bansko zimovanje 2019 možemo vam ponuditi:

BANSKO ZIMOVANJE 2019