Način kupovine aranžmana preko sajta turističke agencije Asturs - ASTURS Turistička agencija Niš

NAČIN KUPOVINE PREKO SAJTA  ASTURS

1.IZABERITE PONUDU-kada na sajtu ASTURS pronadjete ponudu koja vam najviše odgovara kliknite na dugme REZERVIŠI

2.REZERVIŠITE-rezervaciju željenog aranžmana možete izvršiti popunjavam forme za rezervaciju uz unos podataka u poljima koja su obavezna i označena *. Ukoliko vam je potrebna pomoć možete se obratiti i našim agentima prodaje pozivom call centra na +381 18 305 750

3.POTVRDA REZERVACIJE-nakon prijema rezervacije i provere slobodnih kapacita , na vašu e-mail adresu koju ste dostavili popunjavanjem forme za rezervaciju stići će Predračun (profaktura) kao i instrukcije za plaćanje akontacije. Ukoliko nema slobodnih kapacita za željenu rezervaciju biće vam prosledjena ponuda slobodnih kapacitata na istoj ili sličnoj destinaciji. Vi odlučujete da li želite da prihvatite novu ponudu ili ne. Ukoliko niste saglasni prethodno poslata rezervacija će se smatrati nevažećom.

4.UPLATA ARANŽMANA-naša agencija nudi nekoliko mogućnosti plaćanja aranžmana, koji će vam uštedeti vreme i obezbediti najlakši put do željene destinacije. Načini uplate su: gotovinom, platnim karticama u našim poslovnicama,  uplatnicom (u bilo kojoj banci ili pošti), E-banking nalogom i preko firme (po fakturi).

5.DOSTAVA DOKUMENTACIJE-svu potrebnu dokumentaciju koja je bitna za vašu kupovinu i aranžman dostavljamo vam e-mail-om, ili će vas sačekati kod predstavnika agencije u zavisnosti od odabrane vrste prevoza (avionski, autobuski ili sopstveni).

6.OBAVEŠTENJE O POLASKU-sva obaveštenja o polasku na vaš odmor dobijate pravovremeno (a najkasnije 24h pre putovanja) od naše agencije putem mail-a, poziva i sms-om.

I to je sve. Brzo i jednostavno rezervišite aranžman za svoj odmor. Ukoliko imate  pitanja ili vam je potrebna pomoć oko rezervacije možete pozvati naš call centar za dodatna objašnjenja.