Aja Napa leto 2018, Kipar leto 2018 mesto Aja Napa, hoteli Kipar leto 2018, Kipar letovanje 2018 Aja Napa, Kipar letovanja 2018 avionom, popusti Kipar leto 2018, last minute letovanje Kipar 2018 - ASTURS Turistička agencija Niš

KIPAR LETO 2018 - AJA NAPA LETO 2018

Aja Napa se nalazi u jugoistočnom delu Kipra.  Ovo mesto je čuveno po netaknutoj prirodi, dugim peščanim plažama i toploj vodi, tako da predstavlja savršeno mesto za ljubitelje kupanja, sunčanja i sportova na vodi. Razuđena obala ima dosta zaliva i uvala koje su idealna mesta  za sve one koje vole da istražuju. Jedna od takvih uvala je Nissi Beach, plaža koja je posebno popularna među mladima zbog  žurki koje se ovde organizuju tokom leta.

Aja Napa je poznata i kao jedna od najatraktivnijih destinacija na svetu za ljubitelje zabave i noćnog života. “The Square” (u prevodu “Trg”) je najpoznatiji deo grada za noćne izlaske pun restorana, kafića i noćnih klubova među kojim se posebno ističe “The Castle Club” koji je ujedno i najveći i najpopularniji klub na Kipru.  Sve ovo Aja Napu čini nezaobilaznom destinacijom za sve one koji vole kombinaciju prvoklasnog provoda i odmora.

Iz programa Kipar letovanje 2018 možemo vam ponuditi mesto Aja Napa letovanje 2018: