Rovies leto 2019 ostrvo Evia, ostrvo Evia letovanje 2019 mesto Rovies Evia leto 2019 najam apartmana, popusti Evia Rovies za rane rezervacije, paket aranžmani Rovies Evia leto 2019, vila na plaži Rovies Evia letovanja 2019, last minute Rovies Evia leto 2019 - ASTURS Turistička agencija Niš

EVIA leto 2019 mesto Rovies, ponuda apartmana leto 2019

Evia je drugo po veličini grčko ostrvo. Prostire se uz obalu Beotije i Atike od severnih Sporada, pa do ostrva Andros nadomak Kiklada. Evia se nalazi na jednom od najvažnijih pomorskih puteva Sredozemlja. Zahvaljujući ogromnom prirodnom bogatstvu i povoljnom položaju, spada u najrazvijenije oblasti stare Grčke, a prestonica Halkida, jedan je od najuticajnijih antičkih gradova. Severna obala ostrva blago se spušta u more stvarajući slike fascinantne lepote. Ova oblast doživela je snažan turistički razvoj poslednjih decenija. 
Posebno mesto zauzimaju Pefki, Limni, Edipsos. 

Rovies
je mesto idealno za miran porodični odmor, pogodan za ljubitelje netaknute prirode, čistog mora i dugih šljunkovitih plaza. Mnoge jugonostalgične goste će sigurno podsetiti na neka mesta srednjeg Jadrana. Na obodu Ruvijesa se nalazi i najveći maslinjak u ovom delu mediterana sa 40.000 stabala maslina. Maslinovi ulje proizvedeno na Eviji je jedno od najbolje proizvedenih u celom Mediteranu. U mestu se nalazi nekoliko prodavnica, kafića i ribljih restorana koji će boravak učiniti prijatnijim. Obala Ruvijesa je zaštićena planinama te je ovde more gotovo uvek mirno i bez talasa.

Iz programa Grčka ostrva Evia mesto Rovies možemo vam punuditi:

EVIA: mesto Rovies ponuda apartmana

No item found! Please check your config!